SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Spilleautomatene med de feteste jackpottene
March 23rd, 2015 by admin

Jackpotter kan vokse seg veldig store. De progressive jackpottene bygges opp hver gang noen satser penger på automaten. Disse jackpottene kan være på mange millioner euro, og det er selvsagt utrolig å vinne en slik jackpot. Da får man virkelig livet endret for alltid. Sjansene til å vinne er små, men ettersom spilleautomater er flaksbaserte spill, kan hvem som helst vinne, også nybegynnere. Man må som regel spille med maksimumsinnsatsen for å ha sjansen til å vinne progressive jackpotter, men ikke alle progressive automater er like kostbare.

Slot machine in casino

Noen spilleautomater har blitt en suksess nettopp på grunn av jackpottene. Arabian Nights, Cosmic Fortune og Wonders-serien er blant disse.

Spilleautomater er fargerike og fulle av morsomme effekter. Mange av dem kan spilles som gratisspill, med lekepenger, men når det er snakk om sjansen til å vinne en jackpot, velger de fleste å spille med ekte penger. Antallet spillere som kommer til en jackpotautomat vokser som regel når jackpotten blir større, men sjansen til å vinne er alltid til stede. Noen mener de kan regne ut når automaten gir storgevinst, men jackpottene kan utbetales med veldig ujevne mellomrom. Man vet aldri hvem som vinner neste gang.

Noen ganger er bare én automat knyttet til en jackpot, mens andre ganger er flere typer automater knyttet til samme jackpot. Jo flere spill som er knyttet til samme jackpot, desto større vokser jackpotten. Ofte har progressive automater en skjerm som viser hvor stor jackpotten er. Det finnes også automater som har flere progressive jackpotter, der de minste jackpottene betales ut oftere enn de store. Det betyr at man har større sjanse til å vinne de små jackpottene, som også kan være brukbare.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa