SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Nye, hotte spilleautomater
October 10th, 2014 by admin

Det lanseres nye spilleautomater hvert år. Ofte lanserer selskapene flere nye spill i året, dermed går spillerne aldri tom for alternativer: Det er alltid noe nytt å prøve ut. I 2014 har det allerede kommet mange spennende spill, og flere dukker nok opp før året er ferdig.

Merlin’s Magic Respins er utviklet av Next Gen. Dette spillet har mye til felles med Merlin’s Magic, men den nye versjonen er forbedret. Grafikken er bedre og man kan vinne gratis omspinn. Lights er en av de nyeste spilleautomatene fra svenske Net Entertainment. Automaten har mange jokere og en jackpot på hele 90 000 mynter. Spillets stemning er magisk og vakker.

Dragon Ship er en vikinginspirert spilleautomat som er laget av Play’n Go. Enchanted Meadow er et annet nytt spill fra samme spillutvikler. Denne automaten har en magisk og fortryllende stemning. Ninja Fruits er også laget av spillutviklerne hos Play’n Go. Ikke overraskende er spillets tema frukt og ninjaer. Dette er en fargerik og tegneserieaktig spilleautomat. Spillet finnes både til PC og mobil, det har fem hjul, tre rader og 15 gevinstlinjer.

Jurassic Park er en spilleautomat fra Microgaming. Spillet ble lansert på sensommeren 2014, og temaet er naturligvis hentet fra den kjente filmen med samme navn. Aliens er en annen ny automat som er basert på en kjent film. Denne automaten er laget av Net Entertainment, og er virkelig et vellaget spill.

Fruit Warp er en spilleautomat fra Thunderkick. Spillet skiller seg en del fra de fleste spilleautomatene. Det har ingen hjul og ingen gevinstlinjer. Det kan virke som fruktsymbolene dukker opp helt tilfeldig på skjermen. Det eneste som teller i dette spillet, er å få de rette kombinasjonene av frukter. Spillet er en herlig variasjon fra de vanlige spilleautomatene. Dersom ingen av disse automatene frister, finnes det mange gamle spill man kan prøve, og det lanseres nye spill rett som det er.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa