SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hvordan vinner man på spilleautomater?
May 24th, 2017 by admin

Vi vil alle vinne og vi vil gjerne vinne stort. Spilleautomater er et casinospill hvor spilleren kan vinne store og små gevinster, raskt. Det finnes mange forskjellige typer spilleautomater, men rent teknisk sett så er de ganske like. Så hvordan kan man vinne på en spilleautomat?

Det første man må fokusere på er det som kalles innsatslinjer eller gevinstlinjer. Dette er linjer som går på kryss og tvers over spilleautomatens hjul. Linjene er nummererte, fra 1 til flere hundre og spilleren må selv bestemme hvor mange linjer som skal aktiveres. Hver linje koster en viss sum og aktiveres for en omgang. I praksis så kan en omgang koste fra 10 kroner til over 100 kroner. Så husk på spillebudsjettet!

Det er kun aktiverte innsatslinjer som kan gi gevinst. Dette betyr at selv om spilleren er så heldig å få den beste symbolrekken i omgangen, så hjelper dette lite hvis man ikke har aktivert linjen symbolene havner på. Man må aktivere, altså satse på, det ønskede antallet gevinstlinjer. I noen tilfeller så må man satse på alle innsatslinjene for å få sjansen til å vinne toppgevinsten.

Så for å vinne, sats på de rette innsatslinjene og få de rette symbolene til å havne på denne linjen i rett rekkefølge. Jo flere like symboler på samme aktiverte gevinstlinje, jo større gevinster utbetales.

Lykke til!

 


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa