SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
De mest populære spilleautomatene på nettet
February 25th, 2016 by admin

Når man har spilt en del på spilleautomater på nettkasinoer finner man seg ofte en favorittautomat. Det kan være den automaten som har gitt best utbetaling, mest spenning eller god underholdning. Flere har ofte de samme automatene som favoritter av ulike grunner, og disse blir de mest spilte og mest populære spilleautomatene på nettet.

jackpotEn av de mest spilte spilleautomatene er Mega Fortune. Denne jackpotautomaten har noen av de største jackpotene av alle automatene man kan finne på nettet, og står for rekorden for største utbetalte jackpot – både i verden og i Norge. Spillet er også spennende med sine fem hjul, tre rader og fantastiske premier, jokere og bonusspill.

Den norske spilleautomaten Jackpot 6000 er kanskje også Norges mest populære. Den er laget akkurat slik som de klassiske automatene som stod på butikken på hjørnet tidligere, med symboler som joker, sitroner og stjerner. Spillet har tre hjul og tre rader, og spesialfunksjoner som gjør det både spennende og underholdende.

Den legendariske spilleautomaten Hall of Gods har vært manges favoritt i mange år. Den har blitt svært populær både på grunn av temaet og fordi den gir enorme utbetalinger. Man møter norrøne guder i det spennende spillet med fem hjul og tre rader. Det er også en jackpotmaskin, hvor man kan vinne over 5 millioner norske kroner. Også denne maskinen har bonusspill og wild-funksjoner.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa