SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Blir du den neste spillmillionæren?
March 28th, 2016 by admin

Mennesker har brukt spill som underholdning og hygge siden tidenes morgen. Kanskje ikke så rart – vi har behov for spenning, avkobling og ikke minst gevinster! De mest populære bordspillene finner du på nettkasinoer. La oss se litt nærmere på noen av dem.

RouletteRoulette, blackjack, craps og baccarat er velkjente navn for de fleste av oss. Spillene tilbyr alt man kan ønske seg av spenning og utfordring, og sjanser for gode pengepremier!

Roulette er basert på å sette en innsats på ett eller flere tall mellom 1 og 36. Man kan også spille på farger og tallsekvenser. Hjulet snurrer, kulen bestemmer hvor den skal lande. Blir det på ett av dine tall? Da kan du cashe inn!

I blackjack, eller «21» som det også kalles, er målet å komme nærmest summen 21 ved hjelp av verdien på kortene som deles ut ett for ett. Høyne eller stoppe når du har 18 på hånden? Velg med omhu, du spiller mot croupieren. Her kreves gode nerver og et klart hode!

Craps er godt, gammeldags terningkast, med to terninger og enkle regler. Du kan fint spille craps på nettet helt uten forkunnskap! Sett penger på antallet øyne som vises, på ulike stadier av spillet. Dette er et spill det er lett å bli glad i!

Baccarat er et klassisk kortspill som blant annet er sett i James Bond-filmene. Du spiller mot huset, ved croupieren. Baccarat (stum «t») kan ligne Blackjack, og er svært enkelt å lære. Målet er rett og slett å få verdien 9 med utgangspunkt i to utdelte kort. La spillet begynne! Her er det gevinster å hente.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa